Droomvakantiehuizen, privézwembad, perfecte omgeving

***

Van de onrustige politieke situatie is hier in Hua Hin niets van te merken. Het leven gaat hier gewoon door! Ook zijn er geen problemen om van de luchthaven in Hua Hin te komen.

***

Het uitzonderlijke ontwerp en de inrichting zijn van Anke Colijn, een Nederlandse architect. De vakantievilla's zijn de beste die u kunt vinden voor het Thaise klimaat: met veel buitenruimte, zon en schaduw. Europese degelijkheid gecombineerd met de beste traditionele Thaise bouwprincipes en heerlijk veel ruimte zorgen voor uw comfort en gemak. U bent zeker van een heerlijk verblijf of overwintering in Thailand, ook omdat het beheer in Nedelandse handen is. Door de grote ruimte beneden zijn de villa's ook extra geschikt voor een verblijf in de zomermaanden of het regenseizoen. De zee en het strand zijn vlakbij. Hua Hin ligt perfect voor het maken van vele uitstapjes, watersport, golf, natuurreservaten.

De villa's en appartementen

Anke Colijn liet in 2008 vier erg bijzondere en grote vakantie huizen, villa's bouwen (waarvan 1 verdeeld in 2 appartementen). De inrichting is luxueus en comfortabel en van alle gemakken voorzien. Internet is beschikbaar per prepaid aircard (NB: niet voor iPad). De kamers hebben airconditioning en bieden directe toegang tot de verschillende terrassen. Doordat de vakantiehuizen op stelten staan biedt de begane grond plaats voor een koel en royaal terras met privézwembad, omgeven door een tuin met palmen en hibiscus. Zeer geschikt voor 2 stellen samen, voor een meergeneratie gezin of vakantie met kinderen.

Indeling vakantievilla's: (totaal 260m2)
Grote woonkamer (60 m²), Europese keuken, 2 ruime badkamers, 4 royale slaapkamers (25, 25, 22 en 19 m²).

  • Prive zwembad
  • Airconditioning
  • Grote terrassen, waarvan er een, van 130m2, onder het huis ligt met een tuin met palmen en Hibiscus.

Indeling appartementen: (totaal 130m2, ieder appartement)
Appartement Sophie: woonkamer (60 m²), Europese keuken, badkamer en 2 slaapkamers
Appartement Zohra: woonkamer (47 m²), Europese keuken, badkamer en 3 slaapkamers.

  • Aiconditioning
  • De 2 appartementen hebben gezamenlijk een prive zwembad
  • Grote terrassen, waarvan er een, van 130m2, onder het huis ligt met een tuin met palmen en Hibiscus. Dit terras wordt door beide appartementen gedeeld.

Meer over de villa's en appartementen

Locatie

Hua Hin is een gezellig stadje op 2½ uur rijden van Bangkok. Het kent de mooiste stranden van heel Thailand. Door haar centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis voor excursies naar alle highlights in Midden-Thailand. Er is mooie cultuur en prachtige natuur. U kunt er voortreffelijk eten en eindeloos shoppen.  In de directe omgeving liggen 10 golfbanen. De kust biedt uitgebreide duik- en watersportmogelijkheden. Ook voor cosmetische ingrepen wordt naar Hua Hin gereisd.

Meer over Hua Hin

Anke's villa's zijn dicht bij het centrum van Hua Hin, in Kao Noi Village, op 3 km van de mooiste stranden van Thailand.  Twee prachtige tempels, golfbanen en het olifantendorp liggen letterlijk om de hoek. Veel andere attracties zijn makkelijk bereikbaar. NB: lopen is in de tropen ook voor enkele kilometers, niet goed te doen, Per tuktuk of huurscooter verplaatst u zich snel en comfortabel.

De vakantiehuizen staan in een veilige en groene buurt. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen. Er is zon en voldoende schaduw als het te heet is.

Meer over villawijk Kao Noi village.

We staan op verschillende sites waar vakantie huizen op staan.

www.hurenvakantiehuisjes .nl